tag:blogger.com,1999:blog-327958189970892150.post6923266470836280107..comments2022-02-27T07:06:41.886+01:00Comments on Frisk och kry!: Gryta med kalkonfärsAnette Vhttp://www.blogger.com/profile/16268225929881057169noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-327958189970892150.post-30421416686726735652018-03-12T07:12:04.188+01:002018-03-12T07:12:04.188+01:00Hej! Ja visst är det! Här blev det också mycket ka...Hej! Ja visst är det! Här blev det också mycket kalkon och hellre det än gris, för min del. De frysta kalkonbullarna från Ingelsta är så goda och smidiga att ha till hands :)<br /><br />Må bäst!Anette Vhttps://www.blogger.com/profile/16268225929881057169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327958189970892150.post-60624736774649399112018-01-13T23:50:24.702+01:002018-01-13T23:50:24.702+01:00Kalkonkött är en höjdare! Av olika skäl har jag be...Kalkonkött är en höjdare! Av olika skäl har jag behövt dra ner på nötkött men omställningen blev lättare än jag hade trott. Under julen blev det kalkonstek istället för skinka, kalkonkorv istället för prinskorv och köttbullar gjorda på kalkonfärs. Ok, lite mycket kalkon blev det men mycket bra komplement eftersom jag (ännu) inte är helt inne på vegetarisk mat.<br /><br />Ha det gott!<br />J.Joakimhttp://solinvictus.bloggo.nu/noreply@blogger.com