200 g blåkveite eller hällefilé
svamp av valfri sort
salt och peppar
Puré
1 sötpotatis
havssalt
1 msk ghee
lite mandelmjölk
Skala, klyfta och koka sötpotatisen i ca 10-15 min. Mosa med ghee och mandelmjölk. Smaka av med salt.
Stek fisken och svampen på svag värme ca 3 min på var sida i ghee.
Jag blancherade lök, vitlök och mangold med örtkryddor. Smakade av med salt.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar