Fas 2

Enligt Dr. Kenneth B. Singleton, MD, MPH. som skrivit Lyme disease solution.

Tillåtna livsmedel under Fas 2 som pågår i 3 veckor då Fas 1 är avklarad.
Målet med Fas 2 är att sakta introducera hälsosam mat som har låg risk att trigga inflammation. Detta gör du genom att gradvis lägga till varje grupps nya födoämnen, till din diet. Ta ett livsmedel i taget och om du märker att du får inflammationssympton då du testat ett livsmedel så fortsätt att undvika det just nu.

DRYCKER
Grönt thé
Grönsaksjuice (utan tomat)
Kolsyrat vatten, t ex Perrier (undvik plastflaskor eftersom de innehåller ftalater)

FRUKTER OCH BÄR
Aprikoser
Cantaloupe melon
Dadlar
Fikon
Mango
Oliver
Päron
Ananas
Plommon
Katrinplommon
Vattenmelon

NÖTTER OCH FRÖN
Paranötter
Cashew
Pecan
Pumpafrön
Sesamfrön
Solrosfrön

GRÖNSAKER OCH ROTFRUKTER
Aramealger
Dulsealger
Norialger
Kombualger
Hijikialger
Wakamealger
Kelp
Pumpa
Squash
Tapioca (cassava)
Wasabi

SÄDESSLAG
Mjöl av brunt ris
Havremjöl
Havregryn

BÖNOR
Svarta bönor
Kikärter
Kidneybönor
Linser
Navy beans (vita bönor, om jag fattat rätt)
Ärtor
Pintobönor

PROTEIN
Lamm
Rådjur
Hjort
Vitt kycklingkött
Vitt kalkonkött

ÖRTER OCH KRYDDOR
Svartpeppar

FETT
Margarin utan transfetter

SÖTNINGSMEDEL
Agave
Honung
Lönnsirap
Sorbitol
Xylitol

Översatt från http://www.recipesforrepair.com/phase2.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Glutenfri broccolipaj

Igår gjorde jag en paj som blev så himla god. Vi åt den med en sallad på gröna blad, gurka från balkongen och rödlök.  Det blev även lit...