Enligt Dr. Kenneth B. Singleton, MD, MPH. som skrivit Lyme disease solution.
Tillåtna livsmedel under Fas 2 som pågår i 3 veckor då Fas 1 är avklarad.
Målet med Fas 2 är att sakta introducera hälsosam mat som har låg risk att trigga inflammation. Detta gör du genom att gradvis lägga till varje grupps nya födoämnen, till din diet. Ta ett livsmedel i taget och om du märker att du får inflammationssympton då du testat ett livsmedel så fortsätt att undvika det just nu.
DRYCKER
Grönt thé
Grönsaksjuice (utan tomat)
Kolsyrat vatten, t ex Perrier (undvik plastflaskor eftersom de innehåller ftalater)
FRUKTER OCH BÄR
Aprikoser
Cantaloupe melon
Dadlar
Fikon
Mango
Oliver
Päron
Ananas
Plommon
Katrinplommon
Vattenmelon
NÖTTER OCH FRÖN
Paranötter
Cashew
Pecan
Pumpafrön
Sesamfrön
Solrosfrön
GRÖNSAKER OCH ROTFRUKTER
Aramealger
Dulsealger
Norialger
Kombualger
Hijikialger
Wakamealger
Kelp
Pumpa
Squash
Tapioca (cassava)
Wasabi
SÄDESSLAG
Mjöl av brunt ris
Havremjöl
Havregryn
BÖNOR
Svarta bönor
Kikärter
Kidneybönor
Linser
Navy beans (vita bönor, om jag fattat rätt)
Ärtor
Pintobönor
PROTEIN
Lamm
Rådjur
Hjort
Vitt kycklingkött
Vitt kalkonkött
ÖRTER OCH KRYDDOR
Svartpeppar
FETT
Margarin utan transfetter
SÖTNINGSMEDEL
Agave
Honung
Lönnsirap
Sorbitol
Xylitol
Översatt från http://www.recipesforrepair.com/phase2.html
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar