Snabbt och gott matbröd. Vi åt det med färskost igår och idag var det lika gott med en skiva kalkon.
2 dl grovt rågmjöl
2 dl dinkelmjöl
2 dl havregryn
2 tsk bikarbonat
1/2 dl linfrö
1 dl hackade hasselnötter el andra nötter
4 1/2 dl yoghurt
1 dl russin eller annan torkad frukt
1 tsk salt
Solros eller pumpafrön till garnering (jag glömde det)
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Häll på yoghurt och rör om. Tillsätt russin. Häll i en avlång form. Grädda i ca 45-60 min.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar