2 pers
300-400 g kalkonfilé
salt, peppar
torkad timjan och basilika
ghee
Bryn hela filén runtom i lite ghee. Sätt in den i ugnen på 150 grader i ca 20-40 min eller tills den når en innertemperatur på 60 grader. Ta ut den och låt den vila lite innan den skärs upp.
Under tiden kokade jag haricot verts. Fräste champinjoner, lök och vitlök i stekpannan och tillsatte färsk timjan och basilika. Smaka av med salt. Sist la jag i lite färsk ananas.
Sen värmde jag skyn från kalkonen och hällde på ca 1 dl kokosmjölk och använde som sås.
Jag år råris till och det blev riktigt gott.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar