2 port
2 rödbetor
Börja med att koka rödbetor med skal i ca 30-60 min beroende på storlek. Skala dem åt håll varma.
3-4 tilapia filéer
Mandelmjöl till panering.
1 schalottenlök
4-6 champinjoner
Dill
Persilja
Havssalt
1tsk gurkmeja
1 dl mandelmjölk
Stek lök och svamp i ghee. Krydda och salta. Häll på mandelmjölken och låt koka ihop lite. Ställ åt sidan.
Doppa fisken i mandelmjöl och lite salt. Stek den på medelvärme ett par
minuter på var sida.
Servera med sallad och ev aioli.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar