söndag 1 april 2012

Tilapia med champinjon och rödbetor

2 port

2 rödbetor

Börja med att koka rödbetor med skal i ca 30-60 min beroende på storlek. Skala dem åt håll varma.

3-4 tilapia filéer
Mandelmjöl till panering.

1 schalottenlök
4-6 champinjoner
Dill
Persilja
Havssalt
1tsk gurkmeja
1 dl mandelmjölk

Stek lök och svamp i ghee. Krydda och salta. Häll på mandelmjölken och låt koka ihop lite. Ställ åt sidan.

Doppa fisken i mandelmjöl och lite salt. Stek den på medelvärme ett par
minuter på var sida.

Servera med sallad och ev aioli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hel kyckling i ugn med citrongräs och vitlök

Jag skulle vara bort en stund och ville ha lunchen klar då jag kom hem eller i alla fall nästan klar. Så jag satte in kycklingarna i ugnen i...