2 pers
300 g torskrygg
havssalt
2-3 stora champinjoner
ärtor
lingon
Sätt ugnen på 150 grader. Låt skinnet vara kvar på fisken och salta den. Sätt in den i ugnen i ca 20 min eller tills den skivar sig men har kvar saftigheten.
Fräs champinjonerna, ångkoka ärtorna och lägg sen upp med övriga tillbehör.
Wasabikräm
1 dl turkisk yogurt
wasabi efter smak
salt
citron
Puré
1 sötpotatis
2 palsternackor
ghee eller smör
salt
ost
Koka palsternackor och sötpotatis mjuka. Mosa och tillsätt en klick smör samt salt. Här kan den vara klar en du kan också lägga ut klickar i en ugnsfast form och gratinera med ost i ca 200 grader.
Torsk står inte med på Fas-listan men här fick färsk fisk vara i prioritet.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar