Det blev ingen bild idag men ett tips kommer här;
Jag kokar rödbetor så att jag har till flera måltider för jag älskar doften, smaken och färgen. Idag fräste jag spetskål, vitlök, svamp och lök. I med hackade rödbetor. Kryddade med kummin och salt. Då det var nästan klart fick bitar av fisken (idag blåkveite) hoppa ner i pannan. Det tar ju bara några få minuter på var sida innan den är klar.Toppade med Chavroux (getost). Makalöst gott!
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hel kyckling i ugn med citrongräs och vitlök
Jag skulle vara bort en stund och ville ha lunchen klar då jag kom hem eller i alla fall nästan klar. Så jag satte in kycklingarna i ugnen i...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar