1 portion
1 knippa färsk grön sparris
10 cm purjolök
1-2 champinjoner
ghee
2 dl vatten
1 dl kokosmjölk
buljongpulver/tärning
havssalt
färsk persilja och ev koriander
ev peppar
Bryt av nedre delen på sparrisen - den kan vara trådig. Skär sparris, purjo och svamp i bitar och fräs dem i lite ghee. Tillsätt vatten och koka grönsakerna mjuka. Mixa. Häll i kokosmjölk och smaka av med buljong, salt och kryddor.
Jag hade lite räkor som jag la ner i soppan då den var klar. Skulle fungera fint med ett kokt ägg, fisk, kyckling el dyl. Eller bara som den är.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar