Nu har vi testat den här pajen två gånger och är väldigt nöjda. Tänk att slippa använda socker och ändå få äta söt, god paj.
ca 2-4 portioner
2 dl bär ( svarta vinbär, blåbär, hallon...) eller frukt
1 dl havregryn
½ dl ghee el smör
ca ½ dl Dadelsmör
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form med lite ghee/smör och fyll botten på formen med bär el frukt. Smält smör/ghee och blanda med havregryn och dadelsmör. Täck bären med blandningen och grädda i ugnen i ca 10-15 min.
Äts med glass el vaniljsås. Jag ska lägga in ett recept på osockrad...snart.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar