Jag har hittat en supernice blogg! Niklas kitchen. Där finns massor av god mat och bakning. Jag har bakat bröd tidigare och nu testade jag smulpajen.
Nillas kitchen
Förra helgen tog jag med en pajen till dessert och den fick tummen upp! Jag hade lite deg kvar (gjorde dubbel sats för jag hade tänkt göra två pajer) som jag förvarade i kylen och sen använde med andra bär och äpplen. Enda skillnaden var att jag inte använde potatismjöl till äpplena.
Jag använde ghee i stället för smör eller kokosolja. Det passar mig bäst. Då tillsatte jag en nypa salt för att få fram smörsmaken ;)
Smulpaj
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar