måndag 14 april 2014

Smarrig och nyttig paj som är gluten, mjölk och sockerfri!

Jag har hittat en supernice blogg! Niklas kitchen. Där finns massor av god mat och bakning. Jag har bakat bröd tidigare och nu testade jag smulpajen.

Nillas kitchen

Förra helgen tog jag med en pajen till dessert och den fick tummen upp! Jag hade lite deg kvar (gjorde dubbel sats för jag hade tänkt göra två pajer) som jag förvarade i kylen och sen använde med andra bär och äpplen. Enda skillnaden var att jag inte använde potatismjöl till äpplena.

Jag använde ghee i stället för smör eller kokosolja. Det passar mig bäst. Då tillsatte jag en nypa salt för att få fram smörsmaken ;)

Smulpaj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Dubbelmarinerad kycklingfilé - serveras kall

Igår hade vi en konstutställning i huset där jag har min ateljé. På lördagkvällen hängde vi tavlor och åt den här kycklingen som blev uppska...