måndag 17 augusti 2015

Tärna folkhögskola


Åh, en sån underbar vecka jag har haft på Tärna folkhögskola! Så stilla, rofylld och mysig skola med fokus på hälsa och IT.Tärna folkhögskola

Jag var på skrivarkurs vilket var väldigt givande. Härlig och inspirerande kursledare, Ann Eberstein, gelstaltterapeut. Vi fick utforska vår inre kritiker, göra korta och längre skrivövningar, diskutera, lyssna mm. 

Jag insåg att även om de korta övningarna kan kännas helt hopplösa och hjärnan låser sig och ut kommer... ingenting!...så är det nåt som kickas igång och när jag sen låg på gräset under den vackra Ornäsbjörken så kom orden. Plötsligt kom en hel dikt. Och senare ett par till.
Jag som skugga, Stefan, Anna och Ann. Alla med An i namnet ;)

Vi var 16 deltagare i alla åldrar från hela landet och en från Holland. Samtidigt pågick foto, yoga, stress och måbrakurser. Det var väl runt 80 pers som åt av den goda maten och njöt av bad och promenader på fritiden. En oförglömlig vecka som gav nya insikter, vänner och intryck!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konst i advent - julsalong

Julsalong  - länk till evenemanget på facebook. JULSALONG 1 december kl 10-15 har jag öppet i min ateljé. Här finns även en butiksdel...