Här är ett gott mjukt bröd som är lätt att variera.
6 dl havregryn
7 dl vatten
3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
1 tsk salt
2 msk olivolja
Pulpa är det som blir kvar då du juicat rötterna i råsaftcentrifugen. Blanda havregryn och vatten och låt svälla i ca 20 min.
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över t ex solros, sesam eller pumpafrön. Grädda mitt i ugnen ca 30 min i 250 grader.
Det var allra godast då det "legat till sig" en dag.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar