2 port
2 bitar (á ca 150 g) laxfile med skinnet kvar
1 tsk vitlökspulver
½ tsk lökpulver
½ tsk gurkmeja
1/4 tsk havssalt
½ tsk torkd oregano
½ tsk garam masala eller curry
½ tsk torkad ingefära
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla kryddor och gnid in laxbitarna med det. Placera dem i en ugnsfast form och ugnsbaka i ca 8 min eller tills laxen skivar sig lätt med en gaffel.
Vi åt med Varm sallad (nästa inlägg), råris, hemlagad örtmajonnäs och sparris.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar