Fisk till middag! Inte så konstigt eftersom det är det enda proteintillskottet förutom ägg den närmaste veckan.
Tur att jag älskar fisk:)
Tilapia finns fryst, i alla fall i Piteå har jag inte hittat färsk.
2 portioner
2-4 filéer av tilapia
½ gul lök
1 dm purjolök
1 grovriven morot
3 färska champinjoner
ca 70 g babyspenat
lite vatten
havssalt
curry
ghee
Fräs grönsaker och svamp i ghee och krydda med salt och curry. Häll på lite vatten så att det blir en sky. Håll det varmt. Stek fisken försiktigt utan att den tar färg eller sjud den i saltat vatten.
Vi åt råris och riven rödbeta till och det var riktigt gott! Tänk på att råriset tar ca 45 min att koka...
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar