tisdag 27 mars 2012

Tilapia med grönsaksfräs

Fisk till middag! Inte så konstigt eftersom det är det enda proteintillskottet förutom ägg den närmaste veckan.

Tur att jag älskar fisk:)

Tilapia finns fryst, i alla fall i Piteå har jag inte hittat färsk.

2 portioner

2-4 filéer av tilapia
½ gul lök
1 dm purjolök
1 grovriven morot
3 färska champinjoner
ca 70 g babyspenat
lite vatten
havssalt
curry
ghee

Fräs grönsaker och svamp i ghee och krydda med salt och curry. Häll på lite vatten så att det blir en sky. Håll det varmt. Stek fisken försiktigt utan att den tar färg eller sjud den i saltat vatten.

Vi åt råris och riven rödbeta till och det var riktigt gott! Tänk på att råriset tar ca 45 min att koka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hel kyckling i ugn med citrongräs och vitlök

Jag skulle vara bort en stund och ville ha lunchen klar då jag kom hem eller i alla fall nästan klar. Så jag satte in kycklingarna i ugnen i...