1-2 port
1 knippa färsk grön sparris
1 gul lök
1 klyfta vitlök
ghee
1-2 tsk grösaksbuljong
salt, peppar
4 dl vatten
1 dl grädde
persilja
Bryt av nedre delen på sparrisen och skär den i bitar. Hacka lök och fräs i lite ghee. Tillsätt vattnet, buljong och sparris. Låt soppan koka tills sparrisen är mjuk. Mixa den slät. Häll i grädden och värm. Smaka av med salt och ev peppar.
Lägg i lite färdigstekt lax och strö över persilja.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar