1 ägg
1 äggula
½ tsk havssalt
1 ½ msk rå äppelcidervinäger
ca 2 dl virgin olivolja
Kör ägg, salt och vinäger i mixer ca 30 sek. Ta bort locket och strila ner oljan. Majonnäsen tjocknar. Om du häller i för mycket olja så kan det skära sig. Tillsätt då en äggula och ev mer olja.
Du kan sen smaksätta majonnäsen med t ex örter, vitlök och (om du inte är i Fas 1) även citronsaft.
Vet du att det finns mycket du själv kan göra för att må bra? Jag skriver om kost, tankar, aktiviteter, näring, konst m m. ALLT SOM GÖR OSS FRISKA OCH KRYA!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser
På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...
-
Vi bör äta 75% basisk och 25% sur kost för att kroppen inte ska bli försurad. Då du läser igenom listan ser du att mycket av den "vanli...
-
Tidigare har jag skrivit en del om att äta enligt blodgrupp. Jag går efter Dr D'Adamos råd och är nöjd. Jag har blodgrupp A vilket betyd...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar