torsdag 14 mars 2013

Hur kan tiden gå så fort?

Den senaste månaden har rusat fram! Vi pratade om det på stranden idag... Hur kan en månad gå så fort? Ibland verkar dagarna bara försvinna.

Förmodligen har det varit en väldigt bra månad. Det har både stormat, regnat och varit otroligt varma och soliga dagar. Jag har haft en liten konstutställning på mitt rum då jag även sålde några alster. Framför allt så var det väldigt trevligt :) På lördag är det dags igen. Jag har målat massor och det är helt underbart. Extra skoj är det ju att någon vill ha bilderna. En tavla kom på plats idag i en lägenhet som en väninna just köpt. Den passade så bra ovanför hennes soffa. Kul!

Det är intressant att höra att nedräkningen börjat och det är många som åker hem i slutet av mars. "Bara 2 veckor kvar" - lika mycket som en lång semester. Tänk så olika det kan kännas. "Hela 2 veckors semester"...

Själv har jag "bara" 5 veckor kvar tills jag troligen åker hem-hem. Det här är ju hem men hem-hem är i Roknäs :) Än så länge... Vi får väl se hur vi gör med försäljningen av vårt hus. Just nu ska jag fortsätta njuta av sommarvärmen här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konst i advent - julsalong

Julsalong  - länk till evenemanget på facebook. JULSALONG 1 december kl 10-15 har jag öppet i min ateljé. Här finns även en butiksdel...