tisdag 6 augusti 2013

Rensa och ha loppis

En sån underbart renande tid vi har just nu! Vi ska sälja huset och har fullständig tillit till att vi inom kort befinner oss i en mysig lägenhet i mellansverige. Även om vi inte vet var just nu.

Vi har plockat rensat våra hus och sålt det mesta på loppis eller via annons. Facebook har ju grymt bra "Köp och sälj"-sidor! Enkelt och gratis. Det går lätt att sälja det mesta. Vi säljer till lågt pris och med tanken att det vi förlorar på gungorna tar vi igen på karusellerna. Vissa saker som vi med säkerhet skulle åkt och kastat har vi sålt till (i mitt tycke) rätt så högt pris. 200 kr för ett plåtskåp...som visst är modernt om det dessutom är rostigt. 20 kr för en trasig kruka som någon bara MÅSTE ha för att den hade en viss struktur. Många bäckar små...

Vi har packat ner endast det som vi verkligen tycker om och vill ha runt oss. Oavsett om moster Svea eller tant Greta har gett oss det. Och då vi ser hur en glad köpare jublar över att hitta rätt grej så känns det fantastiskt!

Känslan som infinner sig i kroppen då nu har så lätta ryggsäckar, den är underbar! Vi har t om sålt soffan! Min man är glad för han gillade den inte och jag är nöjd att få köpa en ny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konst i advent - julsalong

Julsalong  - länk till evenemanget på facebook. JULSALONG 1 december kl 10-15 har jag öppet i min ateljé. Här finns även en butiksdel...