onsdag 15 augusti 2012

Paj med bär

Nu har vi testat den här pajen två gånger och är väldigt nöjda. Tänk att slippa använda socker och ändå få äta söt, god paj.

ca 2-4 portioner

2 dl bär ( svarta vinbär, blåbär, hallon...) eller frukt
1 dl havregryn
½ dl ghee el smör
ca ½ dl Dadelsmör

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form med lite ghee/smör och fyll botten på formen med bär el frukt. Smält smör/ghee och blanda med havregryn och dadelsmör. Täck bären med blandningen och grädda i ugnen i ca 10-15 min.

Äts med glass el vaniljsås. Jag ska lägga in ett recept på osockrad...snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Glutenfri broccolipaj

Igår gjorde jag en paj som blev så himla god. Vi åt den med en sallad på gröna blad, gurka från balkongen och rödlök.  Det blev även lit...