tisdag 29 april 2014

Burgare av kycklingfärs

Burgare av kycklingfärs. Med ägg och champinjoner



Om du vill så kan du äta utan bröd. Jag hade en skiva grovt rågbröd i botten. En annan dag tog jag glutenfritt, rostat bröd.

Mosa:
1/2 avokado 
1/2 dl crème fraîche
1 pressad klyfta vitlök
Örtsalt

Koka 3-4 gröna sparris i lättsaltat vatten ett par minuter. 

Blanda och forma en biff av 
ca 100 g kycklingfärs
1 krm salt
1 krm spiskummin 
en nypa riven muskot 

Stek i olja ca 3-5 min på var sida. 

Stek
3 champinjoner
1 ägg

Lägg upp allt på brödet och garnera med kokta rödbetor, gurka och skivad röd lök. Eller det du har hemma.

Mal lite svartpeppar och salt över! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Glutenfri broccolipaj

Igår gjorde jag en paj som blev så himla god. Vi åt den med en sallad på gröna blad, gurka från balkongen och rödlök.  Det blev även lit...