söndag 14 februari 2016

Glutenfria bröd med morot och rödbeta


Glutenfria bröd
500 g finrivna morötter/rödbetor eller pulpa från juice du gjort
2 dl mandel
2 dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
1 dl linfrön
4 ägg
Pumpa/solrosfrön att strö på
Ugn 175 grader. 
Skala och riv morötterna fint och lägg i en skål eller använd pulpa från juicen. Mixa alla frön och mandeln. Vispa äggen. Blanda ner allt i skålen med morötter. Forma degen till bullar och lägg på ett bakplåtspapper. Strö på frön och baka i ugnen i ca: 45-60 minuter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Dubbelmarinerad kycklingfilé - serveras kall

Igår hade vi en konstutställning i huset där jag har min ateljé. På lördagkvällen hängde vi tavlor och åt den här kycklingen som blev uppska...